Ons verhaal

Ons verhaal

Wij zijn een sportstudio waar wij jou op persoonlijke wijze begeleiden met een gezond en actief leven. Een plek waar Mind, Body en Soul in balans komen en jij als individu kan groeien.  

Door persoonlijke begeleiding, coaching voeding- en sportadvies op maat, aandacht voor jou en personal training bieden wij jou de ondersteuning in het (verder) opbouwen van een gezonde leefstijl. Een stappenplan dat je in alle facetten van jouw leven kan toepassen: thuis, in je omgeving, op werk en bij ons.

Wij werken met een klein team van gespecialiseerde personal trainers, lifestyle coaches en amplitiedeskundigen.Het Team

Wij staan voor je klaar

Kelly Schat

Eigenaar - Senior Personal Trainer

Kelly is eigenaar van MIBOSO met een missie: het stimuleren van een gezond en gelukkig leven middels sport en beweging. In 2005 ervoer hij de belemmeringen van een slechte gezondheid en was een hernia de uiting van fysiek, emotioneel en mentaal overgewicht. Na een halfjaar gedwongen bedrust en zelfreflectie ging Kelly de strijd met 150 kilo aan en is hij zich gaan focussen op sport- en gezondheid vanuit een holistisch en integraal perspectief. Vanuit deze visie begeleidt hij zijn team en leden in het vinden van de balans tussen Mind, Body en Soul.

Kelly is de spin in het web bij productontwikkelingen en probeert zo zijn concept, tips en begeleiding rondom een gezonde leefstijl met zoveel mogelijk mensen te delen.  

Kim Hakkenes

Eigenaar

Kim is eigenaar van MIBOSO. Ze heeft als holistisch doel om de wereld beter te maken en heeft daarbij de sterke overtuiging dat elk bedrijf een blue zone kan worden. Blue Zones ofwel 'Blauwe gebieden' zijn gebieden in de wereld waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven.

Ze is MSC in Healthy Ageing en heeft ervaring in het implementeren van leefstijlprogramma’s in de bedrijfswereld. Hierdoor weet zij medewerkers te begeleiden naar een gezondere en gelukkiger leefstijl. Daarmee kan ziekteverzuim en verloop worden verlaagd en zijn medewerkers gelukkiger en langduriger inzetbaar. Kim heeft altijd de positieve effecten van bewegen en een gezonde leefstijl ervaren. Door te focussen op de mogelijkheden hiervan levert zij een bijdrage aan het verkrijgen en behouden van een optimale gezondheid.  


Auke

Personal Trainer

Auke is op een prettige manier altijd bezig met verbeteren. In zijn trainingen heeft hij veel variatie en vernieuwende oefeningen. Daarnaast verdiept hij zich op coaching en voeding, een goede aanvulling op zijn opleiding gericht op trainen en bewegen.

Sam

Personal Trainer

Met een afgeronde opleiding Sport en Bewegen legt Sam in zijn trainingen de nadruk op personalisatie. Hard trainen en er voor de volle 100% voor gaan is een aspect dat hij zijn cliënten graag meegeeft.

Arjo

Personal Trainer

Sporten heeft altijd al deel uitgemaakt van zijn leven. Vandaar dat hij ook de opleiding Sportkunde heeft gevolgd met verdieping in sportpsychologie en voeding. Om een zo compleet mogelijk inzicht te krijgen in gezonde leefstijl. Met het aanbrengen van structuur en consistentie in leefstijl wil hij jou helpen je doel te bereiken.


Kom jij ons team versterken

Ben je op zoek naar een uitdagende stage als sportinstructeur of personal trainer? Ben je geïnspireerd door ons verhaal? Neem contact op via info@miboso.nlMaak een afspraak


Wat leuk dat je geintereseerd bent, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personal TrainingLeefstijlcoachingVoedingFitnessSport abonnementVrijblijvend kennismaken*Deze velden zijn verplicht

×