Personal Training

Personal Training

Wij geloven dat sport slechts een onderdeel is van een complete leefstijl waarin Mind, Body en Soul in balans moeten zijn. Graag willen we jou helpen die balans te vinden. Door personal training op maat werken wij met aandacht voor de juiste trainings-technieken aan jouw conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Onze personal trainers stellen een uniek, effectief trainingsschema samen en laten je met een goed gevoel de deur uit gaan. Persoonlijke begeleiding die bij jou past vinden wij belangrijk. We willen je een steuntje in de rug geven, daarom hebben we een uniek systeem van personal training samengesteld. Zo kan iedereen het positieve effect van het trainen met begeleiding ervaren. 


Senior Personal Trainer


De kennis en ervaring waarmee een Senior Personal Trainer jou vooruit kan helpen gaat verder dan de juiste oefeningen en schema’s samenstellen. Het is een stukje begeleiding, waarin personalisatie en mentale coaching sterk naar voren komt.

Door de nuances die een senior training kan inbrengen en door de leefstijl coaching die hierin wordt toegepast, kunnen trainingen ad hoc veranderd worden om tegemoet te komen aan jouw behoeftes op dat moment. Zodat jij na elke training met een goed gevoel verder gaat. Doelen worden zo efficiënter behaald en de kennis die jij opneemt zorgt ervoor dat je zelf het gereedschap in handen krijgt om je gezondheid blijvend te optimaliseren.

Junior Personal Trainer


Een Junior Personal Trainer weet jou te motiveren zodat jij na elke training met een glimlach de deur uit gaat. Hij kan de knelpunten vinden en werkt gericht aan jouw gezondheid en persoonlijke doelen. Door zijn eigen kennis en ervaring springt hij in op jouw behoefte en fitness level. Of je nu voor de eerste keer de studio in stapt of al jaren ervaring hebt. De focus ligt hiermee op een persoonlijk, op maat gemaakt plan, waarmee jij met plezier aan jouw gezondheid werkt.

Onze Junior Trainers zijn alle dagen beschikbaar voor jouw trainingen, neem contact op met onze trainers en bespreek wanneer jij het liefst wil komen trainen.

 • Cynthia
  Mentaal ben ik nu een stuk sterker. Ik zit beter in mijn vel en fiets altijd met een glimlach weer naar huis.
  Cynthia Klaver
 • Lidian
  Ik begon spontaan Instastories te maken.. Van die fotootjes waarop te zien is dat ik in de sportschool sta! Nog nét niet met hashtag fitgirl erbij.
  Lidian
 • Ismael Lotz
  Begeleiding en coaching bij MIBOSO maakt me zodusdanig bewust van m'n spieren en wat ik lichamelijk aan kan, dat ik altijd met veel energie naar huis fiets.
  Ismael Lotz
 • Saskia personal training
  Bewegen is echt een vak, je bereikt never nooit in je eentje de resultaten die je met een Personal Trainer kan bereiken.
  Saskia

Kom vrijblijvend kennismaken bij MIBOSO Sportstudio

Hoe kunnen wij jou helpen? Tijdens een vrijblijvende kennismaking nemen wij graag de tijd om jou trainen bij MIBOSO te laten ervaren. Je maakt een afspraak met één van onze personal trainers en kan zo echt ervaren wat trainen bij MIBOSO voor jou doet. Of je nou al 20 jaar geen voet in de sportstudio hebt gezet of al jaren 3 x in de week zelf traint. Wij passen de training aan op jouw niveau en doelen en werken met plezier aan een fit en gezond leven voor jou.

Personal TrainingLeefstijlcoachingVoedingFitnessSport abonnementVrijblijvend kennismaken*Deze velden zijn verplicht

Maak een afspraak


Wat leuk dat je geintereseerd bent, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personal TrainingLeefstijlcoachingVoedingFitnessSport abonnementVrijblijvend kennismaken*Deze velden zijn verplicht

×