Leefstijl coaching

Leefstijl coaching

Iedereen wil fitter, gezonder en energieker leven. Vaak zijn deze dingen een combinatie van de juiste voeding, training en mindset. Maar hier komt meer bij kijken. In onze leefstijl coaching focussen we ons op alle integrale aspecten die invloed hebben op jouw leefwijze. Stress is bijvoorbeeld een belangrijk, veel voorkomend aspect voor welke wij je graag handvaten aanreiken om hier bewuster mee om te gaan. Ook kijken we onder andere tijdens Leefstijl Coaching naar gedrag, persoonlijke overtuigingen en tijdsplanning.

We geven je de bouwstenen om het bewustzijn hiervan in jouw leven in te metselen, de balans voor jezelf te vinden en de structuur hierin te behouden. Wij geloven dat met deze progressie je eigenwaarde stijgt en je gelukkiger leeft. Je stapt niet alleen met een goed gevoel bij MIBOSO de deur uit, maar ook je dagelijks leven in


Leefstijl coaching via je werk

Bekleed je een topfunctie in het bedrijfsleven, zoals directeur, BV-houder, ondernemer, consultant of professional? Heb je moeite met de juiste balans in het leven? Dan kunnen onze leefstijl coaches je ook helpen om in je eigen kracht te staan en de balans in je leefwijze te vinden. Wij bieden dagelijkse coaching en trainen zo op persoonlijke wijze hoe je veerkracht en bewustzijn in jezelf terug vindt. Door de combinatie van coaching, training op maat, sport, voeding en andere aspecten als ontspanning, ademhaling en bewustzijn bieden wij een totaalpakket om jou in alle facetten van je leefstijl verder te helpen!


Maak een afspraak


Wat leuk dat je geintereseerd bent, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personal TrainingLeefstijlcoachingVoedingFitnessSport abonnementVrijblijvend kennismaken*Deze velden zijn verplicht

×