Fitness & Small Group Trainingen

Fitness

MIBOSO is een inspirerende sportstudio die uitnodigt om te trainen met gewichten, eigen lichaamsgewicht, TRX banden of om lekker los te gaan op onze bokszakken. Ook zijn er verschillende cardioapparaten en enkele fitnessapparaten beschikbaar. Met het Sterrenbos naast de deur kan de fitnesstraining gecombineerd worden met een warming-up in de buitenlucht zoals een rondje hardlopen in het bos.

Door onze persoonlijke begeleiding en betrokken trainers vormen wij een solide basis voor jouw trainingen. De sportstudio is dagelijks geopend, zodat je elke dag terecht kan om op een prettige manier zelf aan een gezonde leefstijl te werken.

Small Group Trainingen

Samen de uitdaging aangaan en elkaar motiveren om vooruit te komen: daar staan onze Small Group Trainingen voor. Met Small Group Trainingen bedoelen wij echt klein. Juist de stimulans vanuit een klein groepje (maximaal 4 – 6 personen) biedt ons de mogelijkheid om iedereen persoonlijk te begeleiden en het maximale uit onze trainingen te halen.


Ons abonnement

Klaar om aan de slag te gaan?

Wat er nog meer mogelijk is

Health check

De health check bij MIBOSO kan als aanvulling op je abonnement of Personal Training worden aangeboden. Onze health check dient als uitgangspunt voor jouw persoonlijke trainingsschema en jouw gezondheid. We analyseren hierbij het cholesterolgehalte, glucoselevel, bloeddruk, vet- en spiermassa, BMI, metabolische leeftijd en longfunctie.

Hiermee waarborgen wij een optimale voortgang, veiligheid en kwaliteit van onze trainingen. Onze health check is tevens een screening. Wij houden hiermee de vinger aan de pols en optimaliseren jouw gezondheid.

Strippenkaart

Nog niet zeker hoe vaak je wilt komen sporten of heb je een onregelmatige planning? Dan is onze strippenkaart iets voor jou. Met de strippenkaart kan je 10 x komen sporten voor een vaste prijs van € 100,00 zonder aan een abonnement vast te zitten. Ook voor personal training kunnen strippenkaarten worden afgenomen, vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfitness Nederland

MIBOSO is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Met Bedrijfsfitness Nederland creëer je als bedrijf heel eenvoudig een sportieve arbeidsvoorwaarde, zonder veel administratieve rompslomp. Via Bedrijfsfitness profiteer je van korting op onze abonnementen en met de unieke regeling betaalt de fiscus zelfs een stukje mee aan jouw gezondheid. Vraag jouw werkgever of jullie zijn aangesloten en sport extra voordelig met een bruto verrekening van de abonnementskosten.


Maak een afspraak


Wat leuk dat je geintereseerd bent, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personal TrainingLeefstijlcoachingVoedingFitnessSport abonnementVrijblijvend kennismaken*Deze velden zijn verplicht

×