Contact


Kunnen wij je helpen

Heb je vragen over coaching, personal training, onze abonnementstructuur of hoe wij jou kunnen helpen je doelen te bereiken? Hebben we je geïnspireerd om door middel van Healthy Ageing ook jouw medewerkers en collega’s te begeleiden naar een gezondere en gelukkiger leefstijl? Je bent uiteraard altijd welkom in onze sportstudio voor een kop koffie, kennismaking of intake gesprek.

Wij nemen met alle plezier contact met je op

Personal TrainingLeefstijlcoachingVoedingFitnessSport abonnementVrijblijvend kennismaken*Deze velden zijn verplicht

info@miboso.nl
050 - 525 12 58
06 - 187 456 77
Helperzoom 3A
9722 BD Groningen

Locatie

MIBOSO is gevestigd in het Sterrenbos paviljoen tegenover het gebouw van DUO en de belastingdienst. In de lichte en moderne studio staan wij voor jou klaar om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Met het Sterrenbos naast de deur is ook sporten in de buitenlucht in ons programma opgenomen. Zo is onze UrbanFit buiten, zetten we onze spinfietsen met mooi weer in het zonnetje en worden in de zomer onze personal trainingen ook buiten gedaan.

In de studio heerst een gevoel van rust en ruimte. Een plek voor jou om op adem te komen en jezelf te ontwikkelen. De ruimte is voorzien van airconditioning, zodat je in elk jaargetijde effectief kan trainen. Wij faciliteren een gezonde leefstijl en geven je graag de handvatten om in beweging te komen en actief aan je gezondheid te werken. Door de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht hopen we jou te stimuleren zelf aan de slag te gaan. Zodat je met een goed gevoel de deur uit stapt en geïnspireerd bent om de focus op gezondheid in je dagelijks leven centraal te stellen.

 
Maak een afspraak


Wat leuk dat je geintereseerd bent, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personal TrainingLeefstijlcoachingVoedingFitnessSport abonnementVrijblijvend kennismaken*Deze velden zijn verplicht

×