Miboso

training | coaching | interventies

Training

Personal Training

De essentie van Personal Training is dat sport en beweging zijn afgestemd op jouw individuele wensen en doelen. Met behulp van de personal trainer maak je een plan en samen werk je hard om de door jou gestelde doelen te bereiken binnen een bepaalde tijd. Dat kan van alles zijn. Van het verbeteren van je sportieve prestaties tot het verliezen van gewicht. Jij bent de regisseur! En de kosten zullen je meevallen. Zeker als je eens kijkt naar de mogelijkheden om samen met een trainingsmaatje aan de slag te gaan om zo de kosten te delen.

 

Waarom Personal Training?

1. Je traint met een doel. Dat motiveert!
2. Je leert juiste en effectieve technieken aan.
3. Je krijgt een training op maat.
4. Je verdoet geen tijd.
5. Je traint alle belangrijke spieren en slaat niets over.
6. Je bereikt je doel met een kleine kans op blessures.
7. Je blijft niet steken op een bepaald niveau.
8. Je doet iets nieuws of werk nar een nieuw sportief doel toe.
9. Je wilt weer helemaal fit worden na een blessure.
10. Je wilt beter worden in de sport die je beoefent.

 

Groepstrainingen
MiBoSo biedt innovatieve, effectieve groepstrainingen van een half uur aan. De korte intensieve trainingen sluiten op elkaar aan zodat je kunt 'mixen en matchen' om jouw ideale combinatie samen te stellen. We bieden spinning (Spinfit) aan, looptraining (Jogfit), krachttraining met losse gewichten (Powerfit), kickbokstraining (Fightfit) en buikspiertraining (Corefit). Check het programma!

 

Complete Development
Complete Development is een unieke outdoor (als het weer dat toelaat) groepstraining van MiBoSo. Het is een mix van duursport, fitnesss en kracht. Er is veel variatie en afwisseling, voor ieder wat wils. Een les bestaat uit 3 modules van een half uur met oplopende intensiteit en moeilijkheidsgraad. Je kan een half uur meedoen, een uur of de hele les. Je kan elk half uur insteken. De drie modules zijn:

1. Healthy Development Milde training en uitgebreid opwarmen. Alledaagse handelingen worden makkelijker. Sprintje naar de bus? Of fietsen over die hoge brug...
2. Beginners Development Iets intensievere training en warming-up om echt fit te worden. Goede basis voor een uitstekende lichamelijke conditie.
3. Performing Development

Wanneer de basis is gelegd wordt deze verbreed en verdiept. De trainingen zijn gericht op sporten en sporters. Dit is voor een breed inzetbaar palet aan sporten. Van duur-, vecht, bal-, fitness en wedstrijdsporten.


Effecten sport & bewegen
Het effect van een goede gezondheid, goed in je vel zitten en lekker fit zijn, gaat veel verder dan mensen zich realiseren. Wanneer je je gezond en fit voelt zul je in alle gebieden van je leven meer productief en succesvol zijn. Hier is veel onderzoek naar gedaan!

button-particulierenbutton-bedrijven

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!