Miboso

training | coaching | interventies

Personal Training (PT-P)

Voor ieders doel en budget

Ik heb met veel en verschillende mensen gewerkt. Mensen! Ieder mens is en wil wat anders en heeft zijn eigen doel. Met die gedachte zijn er ook verschillende mogelijkheden. Voor ieders doel en ook ieders budget zijn er mogelijkheden.

Wat houdt Personal Training in?

Personal Trainen is samen met een professional het nastreven van zelf opgestelde concrete fitness doel(en). De trainingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke doel(en) en wensen. Aan de hand van up-to-date kennis uit de wetenschap en praktijk wordt er gesport of bewogen. Dit is afhankelijk van je beginsituatie en doel. Het is ook mogelijk om samen met vrienden of gelijkgestemden te trainen (maximaal 4 personen). Het principe is hetzelfde, alleen, met twee of meer mensen. Het kan zijn dat je dit leuker vindt. Het is in ieder geval wel goedkoper!

10 redenen voor Personal Training

Iedereen weet waarom sporten en gezond en bewust eten en leven goed voor je is. Je raakt wat kilo's kwijt, je wordt sterker, je voelt je vitaler en fitter, je krijgt een beter figuur of meer spieren, je presteert beter op je werk of bij je studie. Maar waarom Personal training?

 1. Je traint met een doel. Dat motiveert!
 2. Je leert juiste en effectieve technieken aan.
 3. Je krijgt een training op maat.
 4. Je verdoet geen tijd.
 5. Je traint alle belangrijke spieren en slaat niets over.
 6. Je bereikt je doel met een kleine kans op blessures.
 7. Je blijft niet steken op een bepaald niveau.
 8. Je doet iets nieuws of werk naar een nieuw sportief doel toe.
 9. Je wilt weer helemaal fit worden na een blessure.
 10. Je wilt beter worden in de sport die je beoefent.

miboso-buttons 41

Wat kan je verwachten

Als eerste maak je kennis met jouw Personal Trainer. Hierbij worden je persoonlijke voorkeuren besproken en concrete haalbare doelen gesteld. Na deze informatieve kennismaking vindt er uiteraard ook een sportieve kennismaking plaats. Dan kan je ervaren wat het personal trainen inhoudt. Hierbij meten we gelijk de beginsituatie waarop toekomstige trainingen worden gebaseerd.
Aan de hand van de analyse van de 'intake gegevens' wordt een plan opgesteld, jouw persoonlijke trainingsplan. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw persoonlijke voorkeuren wat betreft de frequentie, intensiteit, type en tijdsduur van de trainingen.

Meten is weten

Tijdens de trainingen houden we rekening met jouw wensen en behoeftes, maar we proberen altijd de meest effectieve oefenvormen inzetten om jouw doelen te realiseren. Er komen minimaal nog twee meetmomenten aan, een keer voor een tussentijdse evaluatie en eentje aan het eind van de rit. Bij de tussen evaluatie kan het zijn dat het nodig of wenselijk is om de trainingen bij te stellen. Bij de eindevaluatie meten we nog een keer om te kijken of het doel is gehaald.

Just Train

Gewoon doen wat moet gebeuren. Personal Training zonder poespas waarbij je eerst een proefles krijgt en daarna een pakket van minimaal 5 trainingen. Vervolgens is het mogelijk om elke les extra bij te boeken. Je kan ook meerdere trainingsuren tegelijk af nemen, dat is goedkoper.

Highlights Just Train

 • Personal training
 • Trainingen op maat afgestemd naar wens en doel
 • Korte intake en kennismaking
 • Voornamelijk alleen trainen
 • Mondelinge adviezen

Guidance To Your Goal

Bij Guidance to Your Goal krijg je een nog intensievere vorm van begeleiding waarbij je minimaal één counseling sessie aan het eind krijgt. Tijdens deze sessie krijg je handvatten om zelfstandig verder te trainen. Je krijgt niet alleen een trainingsplan voor de periode dat je personal training krijgt, maar een meer uitgebreid plan die jou ook daarna verder brengt. Het traject bedraagt minimaal 8 trainingsuren (te verdelen in half uur sessies).

Video ondersteuning

Het is mogelijk de trainingen op te nemen op video. De oefeningen worden eerst uitgelegd en voorgedaan. Vervolgens voer je ze zelf uit. Het voordeel hiervan is dat je jezelf kan zien. Dit is een feedback mechanisme en geeft een onmiddellijk leer effect. Daarnaast heb je ook na het traject een persoonlijke schema op video. Zo kun je de training delen op de site en met familie en of vrienden.

Highlights Guidance to Your Goal

 • Een persoonlijk plan en begeleiding
 • Personal Training gericht op sport & bewegen
 • Begeleiding bij het opstellen van je doelen
 • Intake met meting(en) en evaluatie
 • Trainingsplan over een bepaalde periode
 • Beweegadvies voor na het traject

Kosten

Miboso heeft tarieven voor Personal Trainingen, Personal Coaching, Interventies, abonnementen en knipkaarten. We staan echter altijd open voor creatieve ideeën wat betreft wederdienst(en). Jij kan ons een dienst aanbieden in ruil voor (een) personal training(en) of een prijsverlaging voor personal training. Maar je kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goed doel of instelling in ruil voor korting. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Disclaimer tarief en kosten

Er wordt een standaard tarief gevraagd voor deze dienst/product. Echter er zijn altijd acties en onderhandelingen mogelijk wat betreft de prijs. Te denken valt aan een wederdienst, er is vast iets wat men kan aanbieden als tegen ruil of prijsverlaging. Wellicht dat ik geld toe betaal. Men kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goede doel of instelling en hier bewijs van aan te leveren in ruil voor korting. (Zie verdienstmodel, MVO)

banner-nationaal-bedrijfsfitness-plan-759x190px

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!