Miboso

training | coaching | interventies

Interventies

Een (gezondheid)interventie moet bij jou gezond gedrag stimuleren en ongezond gedrag ontmoedigen. Een succesvolle interventie geeft jou kracht, jij moet het immers doen! Je moet leren verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leefstijl. Miboso doet interventies  vanuit een integrale en holistische systeembenadering.

 

Mind, body en soul

In de klassieke benadering wordt een complex probleem benaderd door het uit elkaar te nemen in zo klein mogelijke deelproblemen. Deze worden vervolgens apart opgelost en weer teruggeplaatst in het geheel. Het lichaam wordt in deze benadering gezien als een machine. Ziekte is dan het gevolg van het kapot gaan van de machine en de taak van de arts of fysiotherapeut is om het mechanisme te herstellen/repareren. In plaats van mensen te begeleiden worden aandoeningen behandeld. Deze benadering gaat echter voorbij aan het feit dat een lichaam meer is dan de som van de afzonderlijke delen. Bij Miboso kijken we naar mind, body en soul bij het begeleiden naar een gezondere leefstijl.

 

Intervention Mapping

Intervention Mapping is een wetenschappelijk onderbouwd hulpmiddel die we inzetten bij interventies. Intervention Mapping (IM) stelt dat je zes stappen moet doorlopen om een succesvolle en blijvende gedragsverandering te bereiken. Eenvoudig gezegd komt het op de volgende stappen neer.

1. Probleemanalyse

2. Concrete doelen vaststellen

3. Verandermethode en -technieken kiezen.

4. Uitwerken en maken van een programma

5. Doen!

6. Evalueren

 

Innovatieve kracht Miboso

Om gedrag blijvend te kunnen veranderen kan het nodig zijn om nieuwe vaardigheden aan te leren. Maar het kan ook zijn dat we de nadruk meer leggen op het veranderen van bepaalde overtuigingen of het versterken en motiveren van bestaand gedrag . De kracht van Miboso ligt bij de keuze van de in te zetten technieken. We leggen nieuwe verbanden, we kijken naar het geheel in plaats van naar de delen, en we innoveren door nieuwe combinaties van methoden en technieken te ontwikkelen en in te zetten.  

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!