Miboso

training | coaching | interventies

Welkom bij de forum van MiboSo.nl

De forum is in het leven geroepen om extra service te bieden omtrent het bestaande aanbod van MiBoSo. Bij MiBoSo staat de persoon namelijk centraal en dat willen wij middels het forum duidelijk maken! Hier komt leuke content zoals (sport) video’s, Lifestyle informatie en andere sport en gezondheid gerelateerd informatie te staan!

Dit bieden wij aan op twee verschillende onderdelen van het forum! Het openbare sectie en de service specifieke sectie.

Verschillende secties

Openbare sectie

Op de openbare sectie zullen wij antwoord geven op jullie gestelde vragen! Daarnaast zullen wij leuke content plaatsen zoals (fun)facts, video’s en andere onderdelen! Check het vooral uit..

Service specifieke sectie

De service specifieke sectie is een uitbreiding op de bestaande producten en diensten van MiBoSo. Wanneer je bijvoorbeeld al ‘Personal Training’ krijgt of deelneemt aan ‘Proeve van Synergie’ dan kun je hier extra informatie vinden zoals o.a. schema’s, trainingen, voeding & Lifestyle informatie enzovoorts! Kijk of dat wat jij doet ook een speciale sectie heeft?!

Daarnaast kun je met “soort/product” genoten ervaringen, leuke video’s en nuttige informatie sharen en daar over praten. Ook kunnen jullie natuurlijk de professionals als elkaar vragen stellen..

 

 

 

Board statistieken

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!