Miboso

training | coaching | interventies

Complete Development

Complete Development is Bootcamp 2.0! Een unieke outdoor (als het weer dat toelaat) groepstraining van en door Miboso. Het heeft verschillende elementen in zich, zoals bootcamp, vechtsport, spelsport, duursport, fitnesssport, Crossfit enz.. Er is veel variatie en afwisseling, dus voor ieder wat wils! Een les bestaat uit 3 modules van een half uur met oplopende intensiteit en moeilijkheidsgraad. Je kan een half uur meedoen, een uur of de hele les. Je kan elk half uur insteken.

De drie modules zijn:

1. Healthy Development – 30 min

Als je heel lang niet hebt gesport, of je bent niet fit of komt terug van een blessure dan zorgt zorgt deze training er voor dat alledaagse handelingen makkelijker worden. Het hollen naar een bus, de trap op of fietsen over die hoge brug, daar draai jij je hand niet meer voor om. Want jij weet dat je dat wel gaat lukken! Als deze module je makkelijk afgaat kan je mee doen met Beginners Development. Maar ook als je al fit bent is Healthy Development een hele goede manier om je goed op te warmen voor beginners Development en Performing Development.

2. Beginners Development – 30 min

Tijdens Beginners Development leg je een fundering voor een uitstekende lichamelijke conditie. Als deze module je goed afgaat kan trek je zo een paar sprintjes, druk je je makkelijk op heb je sterke buikspieren en een goede conditie.

3. Performing Development – 30 min

Wanneer de basis is gelegd met de Beginners dan wordt deze verbreed en verdiept bij de Performing Development. De trainingen zijn gericht op sporten en sporters. Met als doel de algemene ontwikkeling van het lichaam. Dit is voor een breed inzetbaar palet aan sporten. Van duur-, vecht, bal-, fitness en wedstrijdsporten.

 

Doel van Complete Development

Het doel van de Complete Development is het ontwikkelen van het lichaam in 4 domeinen: gezond, basis, gevorderd en atletisch waarbij plezier, gezondheid en sportieve ontwikkeling centraal staat. De 4 domeinen vormen de basis voor het doorstromen van een minder gezond lichaam tot een gezond lichaam tot participeren in wedstrijdsport en zelfs presteren op hoog niveau. Het eindstation van de Complete Development is Athletic Development. Hier werk je aan je atletische vermogen en onderhoud je deze. Een uitdaging op hoog niveau waarbij je altijd iets nieuws leert.

 

Wil je meer weten over hoe je Complete Development kunt toepassen? Als je een Trainings- of Coachingstraject bij MiBoSo volgt, dan krijg je toegang tot extra content! Met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord, log je dan links in de zijbalk in.

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!