Miboso

training | coaching | interventies

Biografie

Overgewicht en hernia

In 2005 was een hernia de uiting van fysiek, emotioneel en mentaal overgewicht. Een ongezonde leefstijl, slechte keuzes en eetgewoontes, en de overtuiging dat ik niet beter kon of verdiende resulteerde in een gewicht van 150 kg. Hierdoor heb ik zelf ondervonden hoe lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn; Mind, Body én Soul (MiBoSo). Na een half jaar van gedwongen (bed)rust en zelfreflectie besloot ik om een gezondere leefstijl aan te nemen. Ik ben me gaan focussen op sport en gezondheid vanuit een holistisch en integraal perspectief.

Fitness specialist en personal trainer

Tijdens mijn herstel periode en een succesvolle poging om van de 150 kg naar een gezond gewicht te komen, ben ik een opleiding gaan doen tot fitness specialist bij het CIOS / Alfa College in Groningen. Bij de grootste en modernste sportschool van Noord Nederland (Plaza Sportiva) werd mij de kans gegund om mensen te adviseren en begeleiden bij het sporten en bewegen. Na een paar jaar werkervaring wilde ik weer gaan studeren. De keuze was makkelijk: Sport, Gezondheid en Management aan het Hanze Instituut voor Sportstudies in Groningen. De meeste geweldige studie ooit! Na drie jaar ben ik naast mijn studie voor mezelf gestart als personal trainer.

Plek in het top programma voor ondernemerschap

In het vierde jaar en tijdens de specialisatie Sport Business and Innovation kreeg ik de ruimte om een aantal projecten uit te werken. Het ontwikkelen van een compleet sportprogramma, het organiseren van wellness dagen, het geven van lezingen en het opzetten van een totaalconcept op het gebied van personal training en coaching. Voor mijn afstuderen heb ik een plekje gekregen in De Noorderlingen (een top programma voor ondernemerschap van de vier hogescholen in het noorden van het land) om het bedrijfsconcept te gaan uitwerken. Daar ben ik erg, heel erg blij mee!

Kleinschalige sportstudio

De wereld staat niet stil en ik ook niet! In het voorjaar van 2014 start ik in Groningen Zuid met een kleinschalige sportstudio, waar aandacht voor het individu en maatwerk centraal staan. Sport en gezondheid benaderen we vanuit een holistisch perspectief. Geen sport prestaties (Body) zonder mentale kracht (Mind) en geen blijvende resultaten zonder emotionele betrokkenheid (Soul). Sportstudio MiBoSo is geopend!

Onze missie

Jouw gezonde leefstijl is onze missie. Miboso wil daarnaast een voorbeeld zijn voor nieuw ondernemerschap door op verschillende manieren samen te werken met andere ondernemers op het gebied van gezondheid, leefstijl, sport, voeding en spiritualiteit. We willen we maatschappelijk verantwoord en succesvol bezig zijn en we willen dit doen door nieuwe methodes te ontwikkelen om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Onze visie

Miboso staat voor mind, body en soul! We kijken niet alleen naar een afgezonderd deel of aspect van je leefstijl, we kijken naar het geheel. Geen fysieke verandering zonder mentale kracht, geen blijvende resultaten zonder emotionele macht. Een integrale benadering van problemen geeft succesvolle resultaten en heeft de toekomst.

Ambitie

Aan ambitie schort het niet, aan tijd helaas wel! Maar keuzes horen bij het leven. De komende periode ga ik hard werken om van Miboso en de sportstudio een succes te maken. In de tijd die ik overheb (misschien!) ga ik mijn VWO onderwijsvakken halen. De ambitie om mij verder te ontwikkelen zal altijd blijven, ook op het gebied van scholing. Daarom staat ook het halen van een master nog op mijn agenda. To be continued!

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!