Miboso

training | coaching | interventies

Personal Training (PT-B)

Personal Training voor bedrijven en organisaties betekent een beweegprogramma afgestemd op de wensen van het bedrijf en/of de individuele medewerkers. Wat past bij het bedrijf? En wat past bij de medewerkers? Er zijn verschillende ingangen die we kunnen nemen om tot een volledig afgestemd sport-, en beweegprogramma te komen.

Get the Real Deal

Een ervaren Personal Trainer die de medewerkers en leidinggevenden voorziet van specialistische trainingen, met gegarandeerd positieve effecten!

Personal Training in a nutshell

Personal Trainen is samen met een professional trainen om je eigen doel(en) te bereiken. De trainingen zijn dus afgestemd op persoonlijke doel(en) en wensen. De Personal Trainer zal altijd gebruik maken van de laatste (wetenschappelijke) kennis uit de sport en bewegingsleer. 

Het is ook mogelijk om Small Group trainingen te volgen. Dat is samen met vrienden of gelijkgestemden trainen met een Personal Trainer sporten. Het principe is hetzelfde, alleen met meer mensen (maximaal 4). Misschien vind je dat leuker dan alleen te trainen. Het is in ieder geval goedkoper.

Voor wie en met welke doel is Personal Training geschikt?

Iedereen weet waarom sporten en gezond en bewust eten en leven goed voor je is. Je raakt wat kilo's kwijt, je wordt sterker, je voelt je vitaler en fitter, je krijgt een beter figuur of meer spieren, je presteert beter op je werk of bij je studie enzovoort. Maar waarom Personal Training?

  1. Je traint met een doel. Dat motiveert! 
  2. Je leert juiste en effectieve technieken aan.
  3. Je krijgt een training op maat.
  4. Je verdoet geen tijd.
  5. Je traint alle belangrijke spieren en slaat niets over.
  6. Je bereikt je doel met een kleine kans op blessures.
  7. Je blijft niet steken op een bepaald niveau.
  8. Je doet iets nieuws of werk naar een nieuw sportief doel toe.
  9. Je wilt weer helemaal fit worden na een blessure.
  10. Je wilt beter worden in de sport die je beoefent. 

Werkwijze

Als eerste maak je kennis met de Personal Trainer. Hierbij worden je persoonlijke voorkeuren besproken en concrete haalbare doelen gesteld. Na deze informatieve kennismaking vindt er uiteraard ook een sportieve kennismaking plaats. Dan kan je ervaren wat het personal trainen inhoudt. Hierbij meten we gelijk de beginsituatie waarop toekomstige trainingen worden gebaseerd.

Aan de hand van de analyse van de ‘intake gegevens’ wordt een plan opgesteld, jouw persoonlijke trainingsplan. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw persoonlijke voorkeuren wat betreft de frequentie, intensiteit, type en tijdsduur van de trainingen.

Meten is weten

Tijdens de trainingen houden we rekening met jouw wensen en behoeftes, maar we proberen altijd de meest effectieve oefenvormen inzetten om jouw doelen te realiseren. Er komen minimaal nog twee meetmomenten aan, een keer voor een tussentijdse evaluatie en eentje aan het eind van de rit. Bij de tussen evaluatie kan het zijn dat het nodig of wenselijk is om de trainingen bij te stellen. Bij de eindevaluatie  meten we nog een keer om te kijken of het doel is gehaald.

Kosten Personal Training

Miboso vraagt standaardtarieven voor Personal Trainingen, Personal Coaching, Interventies, abonnementen en knipkaarten. We staan echter altijd open voor creatieve ideeën wat betreft wederdienst(en). Jij kan ons een dienst aanbieden in ruil voor (een) personal training(en) of een prijsverlaging voor personal training. Maar je kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goed doel of instelling in ruil voor korting. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Speciale aanbieding voor bedrijven

Bij MiBoSo kunnen bedrijven van Personal Training en Small Group Personal Training (max. 4 pers.) gebruik maken tegen een gereduceerd tarief. Het trainingsprogramma wordt  dan samengesteld en ontwikkeld door ervaren Personal Trainers, maar gegeven door stagiaires. Vraag naar de mogelijkheden!

Disclaimer tarief en kosten

Er wordt een standaard tarief gevraagd voor deze dienst/product. Echter er zijn altijd acties en onderhandelingen mogelijk wat betreft de prijs. Te denken valt aan een wederdienst, er is vast iets wat men kan aanbieden als tegen ruil of prijsverlaging. Wellicht dat ik geld toe betaal. Men kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goede doel of instelling en hier bewijs van aan te leveren in ruil voor korting. (Zie verdienstmodel, MVO)

banner-nationaal-bedrijfsfitness-plan-759x190px

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!