Miboso

training | coaching | interventies

Personal Coaching (PC-B)

Zijn er medewerkers die willen stoppen met roken? Of minder en gezonder eten? Meer bewegen misschien? Dan kunnen zij begeleid worden door een Personal Coach. Deze intensieve manier van begeleiding zorgt voor een duurzaam resultaat. Voor het bereiken van (carrière)doelen die worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelingsplan kan de inzet van een Personal Coach nodig zijn. Bij Miboso ben je aan het juiste adres!

Dit is Personal Coaching

Personal Coaching is een intensieve begeleiding bij het stellen en bereiken van persoonsgebonden doelen. Of het nou gaat om het veranderen van leefstijl, het verbeteren van gezondheid, het switchen van carrière of bijvoorbeeld een specifieke prestatie voor het werk. Het is mogelijk. Ons coachingstraject helpt medewerkers om veranderingen te bewerkstelligen met sport en bewegen als aangrijpingspunt en voeding als ondersteuning.

Samen met de medewerker bepalen we doelen, kijken we welk traject het beste bij hen past, welke en hoeveel evaluaties we gaan doen en vullen we een programma in. Personal coaching is een intensievere begeleidingsvorm dan Personal Training. We hanteren een andere werkwijze. Het grootste verschil is de toevoeging van counseling gerichte activiteiten. Dit zorgt namelijk voor succes op langere termijn. Het is altijd de bedoeling dat medewerkers in staat zijn om zelfstandig verder te gaan. Ook na afloop van het coachingstraject. 

Werkwijze 

We starten altijd met een intake. Dat is een kennismakingsgesprek gevolgd door een sportieve  kennismaking. We nemen vragenlijsten en fysieke testen af zodat we de doelen van de medewerker goed in kaart kunnen brengen. Afhankelijk deze doelen en het traject bepalen we de frequentie, intensiteit, tijdsduur en type trainingen. 

Vragenlijsten leefstijl en counseling

De vragenlijsten zijn er voor om de leefstijl van de medewerker in kaart te brengen. Je moet daarbij denken aan bewegen, sporten, roken, drinken van alcohol, voeding en ontspanning/stress. Voor de counseling nemen we extra vragenlijsten af om de gedragsdeterminanten te bepalen die bepalend zijn voor de  te behalen doelen.

We bieden ook de mogelijkheid om voeding verder toe te lichten door middel van het invullen van  voedingslogboeken. Deze laten wij analyseren door een professionele (sport) diëtiste. Hierop volgt en advies met praktische richtlijnen.

Trainingsplan, beweegadvies en voedingsadvies

Aan de hand van de uitkomst van de intake gegevens stellen we in overleg een plan van aanpak op. Hieruit volgt een trainingsplan voor bepaalde periode (sport periodisering plan), een beweeg advies voor buiten de personal training om en een voedingsadvies. Binnen een traject kan de medewerker zelf de uren indelen. Daarbij kan je denken aan:

  • Volledige personal training (PT)
  • Volledige counseling (PC)
  • Combinatie PT en PC
  • De uren inzetten voor voeding analyse, voorlichting en het bijwonen van workshops 

De kosten voor Personal Coaching

Miboso vraagt standaardtarieven voor Personal Trainingen, Personal Coaching, Interventies, abonnementen en knipkaarten. We staan echter altijd open voor creatieve ideeën wat betreft wederdienst(en). Jij kan ons een dienst aanbieden in ruil voor (een) personal training(en) of een prijsverlaging voor personal training. Maar je kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goed doel of instelling in ruil voor korting. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Disclaimer tarief en kosten

Er wordt een standaard tarief gevraagd voor deze dienst/product. Echter er zijn altijd acties en onderhandelingen mogelijk wat betreft de prijs. Te denken valt aan een wederdienst, er is vast iets wat men kan aanbieden als tegen ruil of prijsverlaging. Wellicht dat ik geld toe betaal. Men kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goede doel of instelling en hier bewijs van aan te leveren in ruil voor korting. (Zie verdienstmodel, MVO)

banner-nationaal-bedrijfsfitness-plan-759x190px

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!