Miboso

training | coaching | interventies

Beweeg Advies (BA-B)

Een gezond bedrijf is een succesvol bedrijf

Van softwarebedrijven tot restaurants, er zijn al vele bedrijven die van de dagelijkse werkplek een gelukkiger en gezondere plek willen maken. Dat kan op vele manieren. Medewerkers krijgen binnen werktijd gelegenheid om te sporten, er zijn gezonde maaltijden te krijgen in de bedrijfskantine en de kantoren zijn licht, open en fris. Je kan ook denken aan een gezondheidscampagne om ziekteverzuim naar beneden te krijgen, houden, het motiveren van de medewerkers om gezondere keuzes te maken of een 'het zijn de kleine dingen die het doen' campagne om medewerkers te motiveren elke dag kleine veranderingen in gewoontes aan te brengen die wel een grote invloed kunnen hebben op de gezondheid. Neem de trap in plaats van de lift, blijf staan en ga niet meteen zitten, vergaderen zonder stoelen (korter, effectiever én gezonder).

Beweegadvies

En mooie start en belangrijke stap in de goede richting is het vragen van een Miboso beweegadvies. Op maat gemaakt voor jouw organisatie of onderneming. Een beweegadvies kan zijn gericht op het lopen van een marathon, maar kan ook zijn ter voorkoming van stress gerelateerde klachten. 

Een beweegadvies kan zijn voor een individuele medewerker (zie ook bij Personal Training en Personal Coaching), maar kan ook bedoeld zijn voor een afdeling, projectgroep of organisatie. Binnen een afdeling of  functiegroep kunnen bijvoorbeeld bepaalde klachten of aandoeningen veel voorkomen. Een beweegadvies is er dan op gericht deze aandoeningen/klachten te verhelpen en voorkomen. Een advies voor de gehele organisatie kan als doel hebben het (kort) ziekteverzuim terug te dringen. Het advies is gebaseerd op zowel wetenschappelijke inzichten en praktische kennis.

Overleg

Hoe dit er concreet uit komt te zien wordt in overleg en samenwerking bepaald en is afhankelijk van de behoefte en wens van de organisatie. Een beweegadvies kan gebaseerd zijn op een quick scan die wij uitvoeren van het personeelsbestand en ziekteverzuimrapportages. Maar het kan ook zijn dat we iedere medewerker van een afdeling 'scannen' (denk aan vragenlijsten en interviews) om zo tot een advies voor een afdeling te komen. Kortom de mogelijkheden zijn teveel om hier op te noemen.

Voor wie

 • Individuen
 • Afdelingen
 • (project)groepen
 • Bedrijven en organisaties
 • Functiegroepen
 • etc. 

Wat kan je verwachten

 • Een analyse en omschrijving van het doel.
 • Advies gericht om op de meest effectieve manier dit doel te bereiken.
 • Een (trainings-)protocol.
 • Eventueel persoonlijke begeleiding tijdens het trainen*
* Het is mogelijk om een Personal Training en of Coaching te krijgen. De prijs zal dan worden aangepast.

Ervaring Miboso

Bij Miboso is er ruime ervaring met het geven van beweegadvies aan mensen met: 

 • Overgewicht
 • Rugklachten
 • Knie- en schouderklachten
 • Depressie
 • Angst 

Prijs beweegadvies

Omdat een beweegadvies altijd op maat gemaakt is, en de prijs afhangt van de complexiteit en omvang van het gewenste resultaat, is er geen standaardtarief voor een beweegadvies van Miboso. Wij zullen na overleg met een offerte komen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

Kan jij wat voor ons betekenen?

Miboso vraagt standaardtarieven voor Personal Trainingen, Personal Coaching, Interventies, abonnementen en knipkaarten. We staan echter altijd open voor creatieve ideeën wat betreft wederdienst(en). Jij kan ons een dienst aanbieden in ruil voor (een) personal training(en) of een prijsverlaging voor personal training. Maar je kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goed doel of instelling in ruil voor korting. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Disclaimer tarief en kosten

Er wordt een standaard tarief gevraagd voor deze dienst/product. Echter er zijn altijd acties en onderhandelingen mogelijk wat betreft de prijs. Te denken valt aan een wederdienst, er is vast iets wat men kan aanbieden als tegen ruil of prijsverlaging. Wellicht dat ik geld toe betaal. Men kan ook denken aan het ondersteunen of bijdragen aan een goede doel of instelling en hier bewijs van aan te leveren in ruil voor korting. (Zie verdienstmodel, MVO)

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!