Miboso

training | coaching | interventies

Small Group Training

Tijden veranderen, blijf niet stilstaan en beweeg mee!

De tijden van de traditionele sportschool zijn voorbij. Het is tijd voor verandering. Wie nog van de standaard 3 x 15 trainingen houdt, zijn er de traditionele sportscholen. Wie van nieuwe uitdagingen houdt en opzoek is naar innovatieve trainingen, zoek niet verder!

Miboso Sportstudio pakt het anders aan, wij veranderen met jullie mee! Samen opzoek naar leuke, nieuwe en uitdagende trainingen. Fun & Fit staan centraal bij de korte en intensieve half uur trainingen. Je kunt ook twee of meer keer een half uur achter elkaar de SGT doen.

Kom natuurlijk in beweging met onze innovatieve afwisselende (sport)activiteiten

 

Small Group Trainingen toegelicht

TRX

De TRX is ontworpen door een Navy Seal. Het maakt trainen overal mogelijk met ongelofelijk veel variatie! TRX is voor alle niveau’s en je doet het met je eigen lichaamsgewicht.

Verbetering door trainingseffect:

  • Core-stability
  • Stabiliteit en mobiliteit van gewrichten
  • Spierkracht
  • Uithoudingsvermogen
  • Atletische vermogens

Fight Fit

Fight Fit is op een leuke manier werken aan je conditie met basis technieken uit (kick)boks. Lekker conditioneel bezig zijn zonder de rake klappen. De training wordt aangevuld met lichaamsoefeningen en krachtcircuits.

Power Fit

Kracht en spiertraining is nog nooit zo veelzijdig geweest. Weinig tot geen machines! Vooral uitdagende en intensieve oefenvormen. Denk aan Cross Fit, HIIT, Circuit en andere vormen!!

Spin Fit (Outdoor)

Spinning les in de stadstuin, zo heb jij het nog nooit beleefd!! Interval training, met veel staand en zittend klimwerk! Begin maar alvast je calorieën te tellen en de nieuwe hersencellen die je aanmaakt.

Yoga Fit (Yoga in de Natuur)

Yoga docente Wieteke over Yoga:
"Hatha yoga betekent het in balans brengen van lichaam, geest, gevoel en verstand. De hatha yoga neemt de asana’s (lichaamshoudingen) en Pranayama (ademhalingsoefningen) als uitgangspunt."

Bij MiBoSo brengen wij graag Mind, Body and Soul in balans!

Urban Fit

Urban Fit is Bootcamp 2.0! Een unieke outdoor groepstraining (als het weer dat toelaat). Het heeft verschillende elementen in zich, zoals bootcamp, vechtsport, spelsport, duursport, fitnesssport, Crossfit enz.. Er is veel variatie en afwisseling, dus voor ieder wat wils! Een les bestaat uit 3 modules van een half uur met oplopende intensiteit en moeilijkheidsgraad. Je kan een half uur meedoen, een uur of de hele les. Je kan elk half uur insteken.

miboso-buttons 41

Lesroosters

lesrooster-fitness

lesrooster-smallgrouptraining

lesrooster-personaltrainingcoaching

Goed Doel

Doe mee met de Groningse actie Blik voor Ebola! Meer info op www.blikvoorebola.nl

Agenda

loader

Openingstijden

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 19:00
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
09:00 - 15:00
Heb je een vraag of wil je informatie? Bel 06-18745677

NU GEOPEND!